Ons doel

HTB Fashion is een gespecialiseerd handelsagent in internationale kledingsmerken, zowel voor kinderen als voor volwassenen, gericht naar multi-labels retailers opererend binnen België en Luxemburg.

Onze showrooms zijn gevestigd in Strombeek-Bever en het bedrijf wordt gekenmerkt door zijn persoonlijke en professionnele aanpak. Enkel originale en aantrekkelijke kleding, met superieure kwaliteit/prijs verhouding maakt deel uit van onze aangeboden merken.

Het bedrijf is gespecialiseerd in commerciële en exclusieve mode, uit het midden- en midden/low branche. Ieder merk heeft een prijs-kwaliteitverhouding die het toelaat om stimulerende marges en doorverkoop resulaten te realiseren.

Onze merkenassortiment dekt alle leeftijden, en wij voeren deze labels exclusief uit voor de Belgische en Luxemburgse markt. Vanuit onze showrooms en via onze partners stellen we deze labels voor aan de detaillisten. Onze selectieve distributie bestaat zowel uit boetieks als multi-brand stores.

Wij werken vanuit de filosofie dat wij als verkooporganisatie het verlengstuk zijn van onze leveranciers. U mag meer van ons verwachten, wij staan niet alleen open voor bestellingen maar ook voor marktgerichte adviezen en ondersteuning in de verschillende facetten van de business. Onze 15 jaar ervaring binnen de modebranche staat daar garant voor!

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met wat we U kunnen bieden!
HTB Fashion, tot uw dienst.

Toegang

Gevestigd in Mode Centrum IFG (Baalhoek – naast Trade Mart)
 
Jozef Van Elewijckstraat 22, 1853 Strombeek-Bever, België
Tel: +32 2 267 72 45

Showrooms IFG XII

mode-distributie-groothandel-agentschap-showroom-HTB-fashion-0Wij heten u van harte welkom in onze ruime showrooms te Strombeek-Bever. In een mode omgeving tonen wij er onze verschillende merken en haar collecties, ieder in een aangename en stijlvolle atmosfeer. De licht- en presentatie mogelijkheden zijn er optimaal zodat u de afwerking en kleuren op een aangepaste manier kunt beoordelen.

De showrooms tellen 200 m², opgedeeld in 2 ruime showrooms: kinderen & volwassenen. De locatie in Strombeek-Bever is zeer toegankelijk, op 1 minuut van de Brusselse Ring/A12, vlakbij de Trade Mart en Expo centrum.

Het gebouw biedt ruime en voldoende privatieve parking voor de deur.