OKLAHOMA DENIM is een “pure denim” speler sinds 1976. Wij zijn een denim merk met een innovatie geest en we gaan onze eigen weg, zoals altijd. We houden van wat we doen: denim en casual wear, kwalitatieve productie met de beste stoffen en materialen, redelijk berekend en duurzaam geproduceerd. Met jeans beschikbare in authentieke wassen en stijlen, altijd modieus, altijd perfect fit en nooit gewoon. Met individuele en veelzijdige collecties voor dames, heren en kinderen; Basic, casual, klassieke en unieke stukken, samen gecombineerd en gemaakt om uw favoriete kleren te worden.

Het is OKLAHOMA DENIM.

  • True jeansware’s spirit
  • Super brede assortiment op stock (tem maat 54)
  • Actief sinds 1976 en steeds meer populair
  • Franco levering < 48u
  • Aantrekkelijke winstmarges
  • Fantastische prijs/kwaliteit verhouding
  • Vrije maatindeling en geen minimum aankoop

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID EN DUURZAAMHEID

Het maatschappelijk verantwoord ten opzicht van de mensen en het milieu neemt een belangrijke rol bij OKLAHOMA DENIM. Met onze duurzame actie in de waardeketen, zijn we de sociale en milieucriteria op lange termijn aan het verbeteren.
Een belangrijke pijler is reeds bepaald door onze BSCI (Business Social Compliance Initiative) lidmaatschap en de overeenkomst voor de bouw en brandbeveiliging in Bangladesh, die ook door onze leveranciers en partners wordt ondersteund. Als moderne maatschappij, OKLAHOMA DENIM houd zich voortdurend bezig om de richtlijnen voor maatschappelijk verantwoordte te verbeteren en te ontwikkelen.

We hebben al een aantal producten gemaakt als onderdeel van het ambitieuze standaard biologisch katoen GOTS (Global Organic Textile Standard).
Onze inspanningen om het milieu te beschermen inspireert ons voortdurend om programma’s met zakelijke partners te ontwikkelen, die leiden in het redden van nog meer water en energie in de toekomst en aan milieunormen consequent naar de hoogste graad te voldoen.

We kunnen met voldoening de resultaten die we al hebben bereikt terugkijken, en we streven altijd naar nieuwe doelen met grote betrokkenheid en interesse na, dat we op lange termijn kunnen uit te voeren.