Project Description

  • Commerciële stijlen

  • Lange ervaring in kwaliteitsproducten

  • Democratische prijzen

  • Vrije keuze van maten en thema’s

  • Producten die verkopen

  • Een sociaal verantwoordelijke groep

ZIPPY is een kwaliteitsmerk voor kinderen en baby’s tegen zeer betaalbare prijzen.

We bieden een breed scala aan producten, kleding en babyverzorging, zodat elk moment een succes wordt: tijdens het spel, tijdens wandelmomenten, tijdens de maaltijden, bij het slapengaan. We zijn getuige van de groei van degenen die onze inspiratiebron zijn en blijven: kinderen.

We doen er alles aan om rust en comfort te bieden aan alle gezinnen die meer willen krijgen voor hun geld. Dus waarom zou u meer betalen?

Kwaliteit in onze producten

Bij ZIPPY besteden we bijzondere aandacht aan de naleving van de geldende voorschriften met betrekking tot de kwaliteit en veiligheid van onze producten en diensten.

Naast de TUV SUD-garantie worden onze modeproducten gecontroleerd volgens de REACH-verordening, die het gebruik van gevaarlijke stoffen in textielartikelen verbiedt. We hebben verschillende goedkeuringen, respecteren de belangrijkste normen en controleren de activiteiten van labels, kleurbevestiging of veiligheid op de hangers, dia’s en koorden.

.

Gevoeligheid en verantwoordelijkheid van onze omgeving

Bij ZIPPY hebben we een Code of Professional Social Responsibility opgesteld, waarin we ons engageren om nauw samen te werken met onze leveranciers om een duurzame sociale en milieunorm op lange termijn vast te stellen in de fabrieken die de producten produceren. tuc tuc producten evenals tijdens operaties met onze andere professionele medewerkers.

De tuc tuc Gedragscode is gebaseerd op internationale normen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind en de toepasselijke verdragen van de Internationale Arbeidsorganisatie.